Rīgas Airētāju kluba sportisti startē LR ziemas čempionātā un Ziemas divcīņā 2023.

  • 25. un 26.februārī Rīgā norisinājās LR ziemas čempionāts un Ziemas divcīņa.
    Ziemas sezonas nozīmīgākās sacensības bija ļoti interesantas: papildus tradicionālajām individuālajām sacensībām programmā bija iekļautas arī disciplīnas gan amatieriem, gan ģimenēm. SMS tenisa hallē pulcējās gan sportisti, gan līdzjutēji. Patiess prieks, ka arī mūsu klubs bija plaši pārstāvēts
    Pirmajā dienā sacensības risinājās uz airēšanas trenažieriem Concept 2, kur sportistiem bija jāveic 1000 metru distance.
    Masters Men grupā startēja pieci Rīgas Airētāju kluba vīri, Masters sieviešu – 4 daiļā dzimuma pārstāves.
    Masters grupā konkurenci kuplināja arī airēšanas draugi no Lietuvas pilsētas Šauļiem un citiem Latvijas klubiem.
    Vīru cīņa bija ļoti spraiga un interesanta līdz pēdējam metram. Tā kā Masters grupu dalībnieki bija dažāda vecuma, gala rezultātu aprēķināja pēc koeficienta. ( 1 gads – 0,8 sekundes)
    10 dalībnieku konkurencē uzvaru izcīnīja Mārtiņš Ķīvītis (individ.), kurš uzrādīja identisku rezultātu ar 3.vietas ieguvēju.
    Godpilno 2.vietu izcīnīja Ralfs Rozenvalds (RAK1872), 3.vietu- Raimondas Avlosevičiuš (Gintarinai Irklai)
    Sieviešu konkurencē startēja 4 dalībnieces- Vineta Dārziņa, Inese Ansone, Kristīne Mužica, Diāna Vītola, (visas RAK1872)
    Apvienojoties ar Lietuvas airētāju klubu “Gintariniai Irklai”, komandu stafetē Rīgas airētāju kluba pārstāves Inese Ansone un Vineta Dārziņa ieguva 2.vietu. Komanda godam cīnījās ar vadošajiem Latvijas sportistiem 500 metru komandu stafetē.
    Katram no dalībniekiem bija savi mērķi: kādam uzstādīt personīgo rekordu, kādam piedalīties, kādam uzvarēt, vēl kādam- uzvarēt sevi un stāties uz starta, taču lielākais ieguvums visiem- kopā būšana ar draugiem un domubiedriem.
  • Otrajā sacensību dienā peldēšanā startēja mazāk dalībnieku, taču tas nemazināja sportisko sparu. Braši 50 metrus peldēja gan mūsu kluba biedri Viktors Horobrijs, Juris Dārziņš, Inese Ansone, Kristīne Mužia, Diāna Vītola un Vineta Dārziņa.
  • Paldies visiem, kuri piedalījās, atbalstīja klātienē vai attālināti. Paldies Latvijas airēšanas federācijai par sacensību organizēšanu un vērtīgām balvām sacensību uzvarētājiem! Turpinam būt aktīvi un atraktīvi! “Galvu virs ūdens”!
  • Rezultāti šeit.
  • Peldēšana.
  • Kopvērtējums.
#

Nav komentāru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.